>> UUDET ERIKOISSEKOITUKSET.

>> Pyhän parisuhteen ilmentäminen


Hoitaa kehoa, tunne-elämää ja henkistä olemuspuolta (suhde itseen) luonnonmukaisesti. Se vahvistaa kehossa jo olemassa olevia kehon omia järjestelmiä, jotka pyrkivät saattamaan kehon tasapainoon. Kukkaterapiassa ei hoideta sairautta, vaan vahvistetaan terveyttä.

Kukkaterapian kehittäjän Tohtori Edvard Bachin mukaan ihminen koostuu kolmesta eri olemuspuolesta; fyysinen keho, tunne-elämä ja henkinen olemuspuoli. Kaikki nämä olemuspuolet vaikuttavat toisiinsa ja lopullinen paraneminen vaatii sen että ihminen on tasapainossa fyysisen kehon lisäksi myös tunne-elämänsä ja henkisen olemispuolensa kanssa. Eli pelkän fyysisen kehon hoitaminen ei riitä. Hän huomasi myös että luonnonenergioilla on ihmistä kokonaisvaltaisesti tasapainottava ja korjaava vaikutus, kuten moni on omakohtaisesti havainnut.

Kukkaterapiassa vaikuttavana aineena on luonnonenergia, joten kukkatipoissa ei ole kasvin aineosia, kuten yrttihoidoissa tai tuoksuja, kuten aromaterapiassa, joten allergia vaaraa ei ole. Kukkaterapia soveltuu hyvin myös eläimille.

Historia
Kukkaterapian kehitti Englannissa 30-luvulla lääketieteen tohtori, bakterologi ja homeopaatti Edward Bach. Tänä päivänä hänen ohjeidensa mukaan on tehty jo yli 50 maassa kukkatippasarjoja ko. maan kukista. Kukkaterapia on ollut jo pitkään monissa Euroopan maissa myös sairaalakäytössä.

Turvallisuus
Kukkaterapia on vaaraton hoitomuoto, josta ei ole haitta- tai sivuvaikutuksia ja sitä voi käyttää muiden hoitomuotojen kanssa yhtä aikaa turvallisesti.

Lisätietoja
Kukkaterapiasta saat netistä tai kirjoista;
Bach-kukkaterapia - Merchild Scheffer, Suomen luonnon Valkoinen magia - Lehtiranta Erkki, Bach-kukkaterapia - Honkanen Ritva, Suomalainen Kukkaterapia - Haapanen Elina & Jarkko, Kukkatipat tie terveyteen - Rudd Carol.


Tilaaminen
Henkilökohtaisesti sekoitettuun käyttöpulloon valitsen intuitiivisesti (intuitiosta oma juttu sivuillani) n. 200 aineen joukosta 5-8 eri ainetta, eli kukkaterapialla voi hoitaa monta asiaa yhtä aikaa.
Henkilökohtaisen sekoituksen hinta on 65 e.

Energianpuhdistus ja Suojaus -Erikoissekoitukset 35e

Käyttö
Neljästi päivässä käyttöpullosta laitetaan 4 tippaa lasilliseen vettä ja juodaan. Yksi Käyttöpullo kestää noin kuukauden, jonka jälkeen yleensä jatketaan eri sekoituksella.

Sijoita itseesi, paranna elämänlaatuasi mielenkiintoisella tavalla ja tilaa sinulle henkilökohtaisesti sekoitettu kukkaterapia käyttöpullo.

Jos tahdot lisätietoja tai tahdot tilata kukkatippasekoituksen, soita tai lähetä sähköpostia!

Juha Tulkki juhatulkki@hotmail.com   Puh. 0400-890051